Protestul #șîeu, organizat concomitent cu inaugurarea primului și singurului metru de autostradă din Moldova, a avut ecou și la Târgu Mureș.

Astăzi, în apropiere de Suceava, s-a inaugurat primul și singurul metru de autostradă din Moldova, construit în semn de protest față de incapacitatea autorităților de a dezvolta infrastructura României. Inițiativa a avut-o Ștefan Mandachi, evenimentul de astăzi fiind însoțit de un protest, în care România s-a oprit pentru 15 minute.

La Târgu Mureș, participanții la trafic au blocat zona Pieței Trandafirilor, iar la Ceasul floral a avut loc un protest autorizat.

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a transmis o informare, conform căreia “în municipiul Târgu Mureș  a existat un protest autorizat în acest sens de către Primăria Târgu Mureș, între orele 15.00- 16.00, la ,,Ceasul Floral” din Parcul municipal situat în Piața Trandafirilor, cu mențiunea de respectare a normelor de ordine și liniște publică, precum și de disciplină rutieră și pietonală. (…) aproximativ 10 conducători auto, au blocat traficul rutier în zona centrală, iar polițiștii (…) desfășoară activități de identificare a conducătorilor autoturismelor și aplicare a măsurilor legale ce se impun în această situație”

 

Articolul precedentEXERCIȚIU. ISU MUREȘ, în vizită la elevii din Râciu, Sânmărtinu de Câmpie și Ulieș
Articolul următorASTĂZI: Motociclist acroșat în Sighișoara