Doi bărbați din Târgu Mureș au fost reținuți, miercuri, pentru 24 de ore, în urma unor percheziții efectuate de procurorii DIICOT și polițiștii mureșeni, într-un dosar de trafic de droguri de risc. Oamenii legii au descoperit că cei doi bărbați cultivau indoor cannabis.

 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, au efectuat ieri trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Potrivit anchetatorilor, în cursul anului curent, doi bărbați, din Târgu Mureș ar fi inițiat culturi indoor de cannabis, ulterior achiziționării unor echipamente specifice creșterii și întreținerii plantelor de acest fel. 

Ca urmare a perchezițiilor desfășurate, au fost descoperite și ridicate, pentru continuarea cercetărilor, două culturi indoor, cu 27 de plante de cannabis aflate în diferite stadii de dezvoltare, precum și lămpi, ventilatoare și un cort de creștere a plantelor de cannabis.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a doi bărbați, de 30, respectiv 36 de ani.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

 

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentCea mai mare parte a ţării, sub avertizări cod portocaliu şi galben de furtuni, până vineri dimineaţă / În sud şi est este în continuare caniculă
Articolul următorCod portocaliu și cod galben de fenomene extreme – HARTA cu zonele vizate de furtuni puternice