Viorica Dancilă, fost prim-ministru şi preşedinte PSD, candidează pentru funcţia de preşedinte al Partidul Naţiune Oameni Împreună – NOI.

Congresul formaţiunii politice are loc marţi, la sediul INS.

„Viorica Dancilă, fost prim-ministru şi preşedinte PSD, va candida pentru funcţia de preşedinte al Partidul Naţiune Oameni Împreună – NOI”, potrivit unui comunicat de presă.

Congresul Partidului NOI se întruneşte marţi, 12 aprilie, ora 17, în Sala Amfiteatru din incinta Institutului Naţional de Statistică, pentru alegerea noii conduceri a partidului.

„Viorica Dancilă, fost prim-ministru şi preşedinte al PSD, şi-a depus candidaturea pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţiune Oameni Împreună. Pentru funcţia de preşedinte executiv, al doilea om în partid, şi-a depus candidatura candidatura Francesco Şerban, în timp ce pentru funcţia de secretar general va candida o femeie, Cornelia Baloş”, se menţionează în comunicat.

Sursa: Libertatea Zilei

Articolul precedentPeste 7.900 de ucraineni au intrat în România, în ultimele 24 de ore
Articolul următorI-a făcut pe polițiști să îi ia urma și s-a ales cu permisul suspendat! Trebuie să scoată din buzunar și câteva mii de lei