Meteorologii anunță că astăzi vremea va deveni deosebit de rece pentru această perioadă.

Valorile termice fiind semnificativ mai scăzute faţă de ieri îndeosebi în centru, sud şi est. În aceste regiuni cerul va fi noros şi va ploua în cea mai mare parte a zilei. La munte vor predomina ninsorile, local însemnate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă. În Transilvania şi în zona de deal a Moldovei precipitaţiile vor fi mixte. Cantităţile vor depăşi pe alocuri 25…30 l/mp, în special în sud-est, unde vor fi şi manifestări de instabilitate atmosferică si anume averse ce pot avea caracter torenţial, descărcări electrice, vijelii şi posibil grindină. În rest, înnorările vor fi temporare, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala doar pe arii restrânse. Temporar, vântul va avea intensificări în toată ţara, cu viteze în general de 45…55 km/h şi pe arii restrânse de peste 60 km/h. Pe crestele montane rafalele vor depăşi 90 km/h, viscolind ninsoarea. Maximele se vor încadra în general între 5 şi 14 grade.

În Bucuresti, vremea se va răci accentuat, cerul va fi noros, în mare parte din zi va ploua şi se vor acumula în jurul a 15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat. Maxima, mult mai coborâtă decât în mod obişnuit în această perioadă din an, va fi între 11 și 12 grade

Articolul precedentPNL își stabilește astăzi noul președinte
Articolul următorFlorin Cîțu la Congresul PNL: ”Eu nu am fost de acord de la început cu alianța cu PSD, am avut un instinct. Ar fi trebuit să mă retrag atunci”