Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Mureș s-au mobilizat exemplar şi au fost prezenţi la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureş, pentru desfășurarea unei activități de donare de sânge sau plasmă.

 

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei Ministerului Afacerilor Interne ,,Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!,, din dorința de a veni în sprijinul comunității și în acest mod și de a da un exemplu de solidaritate și empatie.

Astfel, peste 40 de polițiști mureșeni s-au alăturat acestui demers de donare de sânge și plasmă, la care dorim să se alăture cât mai mulți cetățeni.

„Această acţiune nu este singulară, unii dintre colegii noştri fiind donatori de mai mulţi ani și de fiecare dată încercăm să răspundem în număr cât mai mare apelurilor reprezentanților Centrului de Transfuzie Sanguină Târgu Mureș.

Ne adresăm tuturor cetățenilor care se află într-o stare de sănătate bună, să doneze sânge!

De asemenea, persoanelor care au suferit ca urmare a îmbolnăvirii cu virusul SARS CoV 2 și s-au vindecat, le adresăm rugămintea să doneze plasmă!

Îi îndemnăm pe toți ce eligibili din punct de vedere medical să nu amâne acest gest simplu, atât de benefic pentru sănătatea lor, dar mai ales a celor aflați în suferință, pentru care poate însemna viața”, tramnsmit polițiștii mureșeni.

Sursa: Realitatea de Mures