În municipiul Târnăveni se va realiza o importantă investiție REGIO în domeniul social, ca urmare a semnării – de către Pr. Nicolae Anușca, Director al Asociației Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj și de Simion Crețu, Director general ADR Centru – a proiectului de finanțare prin Programul Operațional Regional 2014-2020 pentru extinderea și etajarea unei case care va fi transformată astfel în centru de zi pentru vârstnici.

Practic, cu fonduri totale de peste un milion euro, se va amenaja un centru de îngrijire fără componentă rezidențială – unde vor funcționa un centru de asistență și recuperare pentru persoane vârstnice, o cantină socială, precum și un centru pentru servicii de îngrijire și asistență la domiciliu.

Proiectul ”Schimbare de destinație cu extindere și etajare din casă în centru de zi, de asistență și recuperare pentru persoane vârstnice, cantină socială, centru pentru servicii de îngrijire și asistență la domiciliu, recompartimentări interioare” a fost semnat la sediul ADR Centru din Alba Iulia, iar lucrările vor fi gata până la 31 august 2021.

Articolul precedentAngajatul ISU Mureș, dispărut în Bucegi, a fost dat în urmărire națională
Articolul următorPERFORMANȚĂ. „Unirea” și „Papiu”, calificate la Concursul Național de Robotică!