Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş – Serviciul de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, despre faptul că un angajat ISU Mureș, MITRU HAIDUC ANDREI, de 37 ani, din Tîrgu Mureş, nu s-a prezentat la serviciu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul ar fi plecat în drumeţie în Munţii Bucegi, în data de 26 februarie a.c. şi nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente : înălțime 1,75 m, păr negru, ochi căprui, constituţie atletică.

MITRU HAIDUC ANDREI este dat în urmărire naţională.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii cu privire la persoana dispărută, sunt rugaţi să anunţe la numărul de telefon 0265-202467 – Compartimentul Urmăriri sau la cea mai apropiată unitate de poliţie, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Luni, 4 martie, și echipa Salvamont România a fost informată că Andrei Haiduc poate fi dispărut pe munte. Salvamontiștii fac, la rândul lor, un apel la toți cei care pot oferi vreo informație legată de Andrei, în scopul demarării operațiunilor de căutare.

“Marțea trecută a fost o zi foarte urâtă în zona înalta a masivului Bucegi, nu foarte recomandată pentru o ieșire pe munte. Dacă cineva ne poate oferi vreo informație privind această situație, ne-ar ajuta foarte mult în stabilirea unui plan privind debutul acțiunilor de căutare. Mulțumim!”, se menționează în apelul Salvamont România.

Marți 26 februarie, Haiduc a răspuns la telefon și spunea că este în drum către Vârful Omu, fără să menționeze vreo informație, unde se află, de unde a plecat, ce ruta va urma sau dacă este însoțit.

Cel dispărut se pare că are o experiență bogată în ascensiuni montane.

Articolul precedentȘcoala din Viișoara se modernizează cu 3,44 milioane de lei, din fonduri europene
Articolul următor1 milion de euro la Târnăveni, pentru un centru de îngrijire a vârstnicilor și cantină socială