În urma licitației finalizate în zona 3 Sighișoara, operatorul serviciilor de salubritate a fost desemnată SC Schuster Ecosal SRL, contractul de delegare a gestiunii activităților de colectare și transport a deșeurilor fiind semnat astăzi, la sediul Consiliului Județean mureș. Unitățile administrativ teritoriale arondate zonei 3 SMIDS Mureș sunt: Municipiul Sighișoara și comunele Albești, Apold, Daneș, Saschiz, Vânători.

Serviciile delegate de către Autoritatea Contractantă includ activitatea de colectare şi transport a deșeurilor municipale  de pe raza județului Mureș – zona 3 Sighișoara. Cantitățile medii anuale estimate sunt de 7.408,78 tone, corespunzător unei cantități totale de  59.270,24  tone  în perioada contractului.

Principalele activități ce urmează a fi prestate de către delegatar/prestator pe parcursul perioadei de derulare a contractului constau în colectarea separată a deșeurilor municipale în zona 3 Sighișoara.

Durata contractului este de 8 ani, adică 96 de luni, de la data emiterii ordinului de începere a prestării serviciilor, iar valoarea acestuia se ridică la 11.790.038,13 lei (fără TVA).

 

Articolul precedent„Satul cultural al României” reînvie tradițiile
Articolul următor32 de permise reținute în week-end de polițiștii mureșeni