Senatorul PNL Cristian Chirteș a spus astăzi, într-o conferință de presă, că a fost “surprins puțin de faptul că Mircea Dușa s-a angajat, încă de la primul său discurs public în calitate de prefect, la respectarea obiectivelor din programul de guvernare PSD-ALDE”.

În aceste condiții, liderul liberalilor mureșeni a declarat că PNL va urmări îndeaproape punerea în practică a programului de guvernare al PSD pentru județul Mureș.

“Îi reamintesc domnului prefect că vom fi atenți la realizarea acestor obiective. PSD Mureș spunea acum câteva luni, cam așa: până în 2020, județul Mures va deveni unul dintre cele mai dezvoltate judete din Romania. Se va face modernizarea a 800 de kilometri de drumuri din județul Mureș. Se va pune în funcțiune barajul de la Răstolița. Se va realiza centura de ocolire a municipiului Tîrgu-Mureş. Se va construi o magistrală de apă în zona de Câmpie”, a detaliat senatorul Cristian Chirteș, care a mai spus, ironic, că PSD mai are încă doi ani până când va îndeplini aceste obiective “în mod sigur”.

 

Articolul precedentKelemen șantajează, Dragnea cedează. Educația rămâne fără ministru
Articolul următorProfesorii maghiari de la UMFST se suspendă din funcțiile de conducere