Péter Ferenc, Președintele Consiliului Județean Mureș, a primit promisiuni din partea companiei aeriene TAROM privind modificarea orarului de zbor și a frecvenței curselor aeriene Târgu Mureș-București.

Posibilitatea extinderii curselor fost anunțată la o întâlnire organizată ieri la Târgu Mureș, la care au fost invitați reprezentanții mediului de afaceri și conducătorii instituțiilor publice mureșene.

“Scopul întâlnirii, organizată împreună cu Instituția Prefectului-Județul Mureș, a fost să ne consultăm cu cei prezenți despre îmbunătățirea conectivității județului Mureș cu Capitala României, ceea ce se poate realiza în baza unor eforturi comune. Mulțumesc tuturor care au venit la întâlnire și au împărtășit cu noi opinia și propunerile lor”, a declarat Președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc.

În prezent, TAROM operează, de pe Aeroportul Internațional „Transilvania”, două curse pe ruta București-Târgu Mureș, astfel: în zilele de joi/ retur vineri şi duminică/retur luni, după următorul orar: OTP 21.20-TGM 22.30, TGM 05.40-OTP 06.50

Articolul precedentRudy Moca, distins de Guvern cu ocazia Zilei Dezrobirii Romilor
Articolul următorFOTO: Cum a decurs acțiunea „anti-țurțuri” de la Lunca Bradului