Un bărbat din comuna mureșeană Ogra a fost arestat preventiv, luni, pentru furt calificat și violare de domiciliu, după ce ar fi pătruns în două locuințe din orașul Luduș și ar fi furat bani. Prejudiciul este de peste 10.000 lei.

 

 

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei orașului Luduș au identificat și reținut pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de săvârşirea unor infracţiuni de furt din locuințe. Ulterior, faţă de acesta instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

La data de 26 august, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei orașului Luduș au identificat un bărbat, de 44 de ani, din comuna Ogra, bănuit de comiterea a două fapte de furt din locuințe, de pe raza orașului Luduș.

În fapt, din cercetări a reieşit că în cursul lunii martie, cel în cauză, ar fi pătruns în locuința unui bărbat din Luduș, sub pretextul solicitării acestuia de a-l ajuta la muncile gospodărești și profitând de neatenția persoanei vătămate ar fi sustras suma de 10.000 de lei, aflată pe o masă din bucătărie.

De asemenea, în cursul lunii august, bărbatul ar fi pătruns, pe ușa deschisă, într-un alt imobil din Luduș, de unde, dintr-un portmoneu ar fi sustras suma de 300 de lei„, transmite IPJ Mureș.

Ca urmare a administrării probatoriului, duminică 30 august , faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 31 august, instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, furt calificat și violare de domiciliu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.

Articolul precedent100% TU DECIZI. Adrian Gâdea, săracul politician bogat și sifonarea banului public
Articolul următorPeste 100 de șoferi, lăsați fără permise de polițiștii din Mureș