Un bărbat din Târgu Mureș a fost arestat preventiv pentru tâlhărie, după ce, vineri seara, prin violență, a deposedat de bani o femeie.

 

Potrivit IPJ Mureș, la data de 5 noiembrie, în cursul serii, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Târgu Mureş au fost sesizaţi că, o femeie a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

Astfel, din cercetările efectuate, a reieşit că o femeie, în timp ce se afla pe o stradă, din municipiu, ar fi fost abordată de un bărbat, care, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, ar fi încercat să sustragă banii pe care aceasta îi avea asupra sa.

În urma activităţilor desfăşurate, cel în cauză a fost identificat şi depistat de poliţiştii de la ordine publică, acesta fiind un bărbat de 31 de ani din Târgu Mureş.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de tâlhărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentScenariul care dinamitează guvernarea: numai Cîțu sau Ciolacu pot fi PREMIERI. De ce varianta CIUCĂ este de evitat – semnal de alarmă
Articolul următorStarea de alertă a fost prelungită cu 30 de zile. Restricțiile care rămân în vigoare