Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Tîrgu Mureş au reţinut o persoană bănuită că ar fi distrus peretele unui imobil situat pe strada Poştei, din municipiul Tîrgu Mureş.

În data de 1 septembrie, Poliţia municipiului Tîrgu Mureş a fost sesizată telefonic despre faptul că peretele exterior al unui imobil situat pe strada Poştei din Tîrgu Mureş a fost scris cu vopsea.

Din cercetările efectuate la faţa locului, a rezultat că în noaptea de 31 august/01 septembrie, au fost inscripţionate cuvinte obscene, cu un lichid de culoare albă, ce pare a fi vopsea, pe peretele exterior al unui imobil situat pe strada Poştei din Tîrgu Mureş, precum şi pe exteriorul unei staţii de autobuz situate în apropierea imobilului respectiv, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 2000 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate în cauză, poliţiştii au reuşit identificarea unui tânăr, de 22 de ani, din Tîrgu Mureş, bănuit de comiterea faptei, faţă de care, în data de 4 septembrie, a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Articolul precedentRevin cursele de Londra și Budapesta pe Aeroportul din Tîrgu Mureș
Articolul următorINTERVIU: Proiectul Campusului Școlar din Tîrgu Mureș