Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) “George Emil Palade” din Târgu Mureș a început astăzi, 5 ianuarie, procedurile de înscriere pentru vaccinarea împotriva COVID-19 a studenților și a cadrelor didactice care își desfășoară activitatea în domeniul clinic.

Universitatea informează studenții de la Facultățile de Medicină, Medicină în limba engleză, Medicină Dentară, Farmacie și Inginerie și Tehnologia Informației că la programele de studii aferente acestor facultăți, începând cu 8 februarie 2021, activitățile didactice din semestrul II (modulul 3) se vor desfășura în regim hibrid: cursurile preponderent online, activitățile clinice/practice, preponderent onsite.

Pentru siguranța studenților și a cadrelor didactice la activitățile practice sau clinice, recomandăm insistent înscrierea studenților și a personalului didactic, în vederea vaccinării, în funcție de prioritizarea existentă la nivel național. Decizia de vaccinare este, de asemenea, importantă pentru viitoarea interacțiune cu bolnavii, dar și pentru siguranța cazării în cămine. Ulterior vaccinării personalului medical se va continua cu vaccinarea celorlalte categorii de personal și a celorlalți studenți.

Conducerea universității va reveni în zilele următoare cu detalii organizatorice privitoare la modalitatea de desfășurarea propriu-zisă a vaccinării”, se menționează pe Blogul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentCHECK-IN. Cum se plătesc taxele și impozitele în 2021
Articolul următorVIDEO/ Descoperire EXPLOZIVĂ: Vaccinul anti-COVID, făcut la liber într-un spital din România