Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 2 Band au identificat un bărbat din comuna Grebenișu de Câmpie, bănuit de comiterea infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de material lemnos. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

 

La data de 4 martie, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 2 Band s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că dintr-o pădure de pe raza comunei Grebenișu de Câmpie ar fi fost tăiați și sustrași mai mulți arbori.

În urma unei acțiuni desfășurate la fața locului, s-a constatat că ar fi fost tăiați 40 de arbori din specia stejar și carpen, valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 8.770 de lei.

Urmare a activităților investigativ-operative desfășurate, a fost identificat un bărbat de 28 de ani din comuna Grebenișu de Câmpie, care, în cursul lunii februarie, ar fi tăiat și sustras materialul lemnos în cauză, iar ulterior ar fi comercializat o parte din acesta.

În baza probatoriului administrat, la data de 4 martie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, în vederea probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere de material lemos, fără drept și furt de material lemnos, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

 

Foto cu caracter ilustrativ

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentCOD GALBEN de viscol și ninsori!
Articolul următorCoronavirus, cifre ÎN CREŞTERE: 4.342 cazuri noi şi 101 decese | RAPORT pe judeţe