Accident extrem de grav pe DN 13 E 60, în  afara localității Vălenii, unde o autoutilitară condusă de un bărbat din Cluj a colizionat cu o alta condusă de un bărbat din Mureș. Cinci persoane au fost implicate în accident, dintre care două au decedat, iar celelalte trei, printre care și un minor, au ajuns la spital.

 

În această dimineață, în jurul orei 04.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN13 E60, în afara localității Vălenii, în urma căruia a rezultat decesul a două persoane.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, la km. 152+68 m, polițiștii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între o autoutilitară, condusă din direcția Sighișoara-Târgu Mureș, de un bărbat, din județul Cluj și o autoutilitară condusă din direcția Târgu Mureș-Sighișoara, de un bărbat, din județul Mureș.

În urma accidentului, au rezultat 5 victime, dintre care, din nefericire, două au decedat, respectiv conducătorul auto din județul Mureș și un pasager aflat în autoutilitara condusă de bărbatul din județul Cluj.

Alte trei persoane, respectiv conducătorul auto din județul Cluj și alți doi pasageri aflați în autoutilitara condusă de acesta au suferit vătămări corporale, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier Mureș, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

Circulația în zonă a fost blocată, la acest moment fiind reluată.

Sursa: Realitatea de Mures