Peste 50 de polițiști ai IPJ Mureș au acționat, în perioada 30 iunie – 3 iulie, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, la Festivalul „Vibe”.

 

Prezenți au fost și jandarmi de la Gruparea Mobilă „Regele Ferdinand” Târgu Mureș și Inspectoratul de Jandarmi Județean Mureș, care au oferit sprijin în ceea ce privește asigurarea și menținerea ordinii și liniștii publice.

Colegii la prevenire și siguranță școlară, alături de reprezentanți ai Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, au desfășurat, în rândul tinerilor, diverse activități, pe linia prevenirii și combaterii consumului de droguri.

Principalul scop al acestor activități a fost conștientizarea tinerilor cu privire la riscurile și consecințele negative ale consumului de droguri și substanțe psihoactive, dar și cu privire la consecințele asupra performanțelor școlare, vieții familiale sau sociale, discutându-se totodată și despre prevederile legislative în materia traficului și consumului de droguri.

Aceste acțiuni de informare, educare și prevenire vor continua și în perioada următoare.

ImagineImagineImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentInfectările noi cu Covid s-au dublat în ultima săptămână. Câte îmbolnăviri am putea avea în august
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET – Nu ajungeţi sfinţi vânând răul