Duminică seara, Kövari Rozália din Corunca a fost surprinsă, în timp ce dormea, de o avalanșă de mobilă, electrocasnice si moloz, după ce un Hummer i-a intrat în casă, prin peretele locuinței.

Vinovat de accident este un șofer din Bistrița care a intrat în fața Hummerul-ui cu nr de Bulgaria, șoferul acestuia fiind nevoit sa vireze brusc în afara carosabilului, distrugând imobilul de pe Calea Sighisoarei din Corunca.

Din fericire, femeia a scăpat cu răni ușoare, dar suferă de handicap locomotor la ambele picioare si nu beneficiază de niciun ajutor social.

Comunitatea locală din Corunca a făcut un apel la cei care o pot spriini, fiind binevenite piese de mobilier, electrocasnice sau alimente. Organizatorii campaniei umanitare fac precizarea că femeia  a nu a solicitat niciun ajutor.

Vestea că o consăteancă nevoiașă este în necaz s-a răspândit repede printre locuitorii din comuna Corunca iar oameni cu suflet mare au început să o ajute.
Un întreprinzător generos din Corunca, dornic să rămână în anonimat, i-a oferit doamnei Koveri Rozalia suma de 1500 lei prin intermediul portalului Corunca.info.

 

Articolul precedentPERCHEZIȚII: Deținere ilegală de armament și braconaj
Articolul următor2 milioane de euro, pentru 16 străzi din Sovata