7 percheziţii au fost efectuate pe raza judeţului Mureş şi Bistriţa-Năsăud, de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, la domiciliul  mai multor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.

În 25 ianuarie, în jurul orei 00.50, poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 13 Zau de Cîmpie și Poliției oraşului Sărmașu, au oprit în trafic, pe DJ 151, pe raza localităţii Balda , un autoturism, condus de un bărbat de 24 ani, din localitatea Sărmaşu.

În urma verificărilor, a fost identificat un bărbat, de 34 ani, din localitatea Sărmaşu, pasager în autoturism, care deţinea asupra sa o arma letală şi 9 cartuşe calibru 5,6×16 mm, fără însă a deține permis de port armă, care împreună cu autoturismul în cauză, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

La data de 25 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, au efectuat 7 percheziții, în localităţile Sărmaşu, judeţul Mureş şi Urmeniş, judeţul Bistriţa-Năsăud, la domiciliile mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.

În urma perchezițiilor, au fost identificate şi ridicate 34 cartușe, de calibrul 5,6 mm.

La aceeaşi dată, faţă de trei bărbaţi, de 24, 26, respectiv 34 de ani, din localitatea Sărmaşu, a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I” Tîrgu Mureș.

Articolul precedentATENȚIE! Risc de căderi de stâncă pe Reghin-Toplița
Articolul următorApel pentru femeia care s-a trezit cu Hummer-ul în casă