Sfârşit tragic pentru un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din județul Mureș. Acesta a fost găsit decedat pe marginea Drumului Naţional (DN) 7, la intrarea în Deva spre Mintia. Trupul său neînsufleţit a fost observat, azi noapte, în zona întoarcerii spre autostrada A1, de un şofer de TIR, care a alertat autorităţile.

Şoferul de TIR care a văzut bărbatul pe marginea drumului a sunat, azi noapte, în jurul orei 03:00, la 112. Echipajul medical care s-a deplasat la faţa locului a constatat decesul bărbatului. „Victima prezenta multiple traumatisme, dintre care unele incompatibile cu viaţă”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Hunedoara.

Potrivit autorităţilor, bărbatul decedat este din judeţul Mureş.

Poliţia a deschis o anchetă

Poliţiştii hunedoreni încearcă acum să afle cum s-a întâmplat tragedia. Oamenii legii au  deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care bărbatul a decedat. „Poliţia municipiului Deva a fost sesizată de către un participant la trafic despre faptul că, pe DN 7, pe sensul de mers Arad-Deva, în zona Izvorul Decebal, se află cadavrul unui bărbat ce prezintă multiple leziuni, probabil ca urmare a unui eveniment rutier. Cadavrul (potrivit documentelor de identitate aparţine unui bărbat de 62 de ani, din judeţul Mureş), a fost ridicat de reprezentanţii SJML, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei morţii. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările urmând a stabili circumstanţele producerii evenimentului şi identitatea prezumtivului autor”, a declarat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Articolul precedentUNIC ÎN EUROPA. Fotografia zilei, în rezervația de bujori de la Zau de Câmpie
Articolul următorConsilierii județeni vor să aducă liniile de cale ferată îngustă, în proprietatea județului