Un bărbat din județul Mureș a fost identificat și reținut pentru 24 de ore, de poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 13 Zau de Câmpie, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Ulterior, cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

În urma activităţilor investigativ-operative desfășurate, marți, de polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 13 Zau de Câmpie, a fost identificat un bărbat de 39 de ani din comuna Miheșu de Câmpie, bănuit de tâlhărie calificată.

„Din cercetările efectuate a reieşit faptul că la data de 25 februarie, cel în cauză ar fi pătruns într-un imobil din comuna Miheșu de Câmpie, unde l-ar fi agresat fizic pe proprietar și ulterior i-ar fi sustras suma de 1.400 de lei.

În baza probatoriului administrat, la data de 2 martie, faţă de bărbatul în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, în cursul zilei de astăzi, instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile faţă de acesta”, a transmis Emanuela Farcaș, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

 Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.

Sursa: Realitatea de Mures