Un bărbat din Sânpetru de Câmpie a fost reținut de polițiști, după ce, marți, a pătruns într-o locuință cu intenția de a fura, însă a fost surprins de proprietar. În încercarea de a scăpa, hoțul l-a agresat pe stăpânul casei. 

 

 

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Râciu au identificat și reținut la data de 07 iulie, un bărbat, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie . 

Potrivit IPJ Mureș, din cercetările efectuate de poliţiştii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Râciu a reieşit faptul că la data de 07 iulie a.c., o persoană de sex masculin ar fi pătruns într-o locuință din comuna Sânpetru de Câmpie, cu intenția de a sustrage alimente dintr-o ladă frigorifică, moment în care a fost surprins de proprietar, asupra căruia ar fi exercitat acte de violență, pentru a-și asigura scăparea.

La scurt timp, în urma activităţilor investigativ-operative desfășurate de polițiști, a fost identificat un bărbat de 66 de ani, din comuna Sânpetru de Câmpie, bănuit de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat, la aceeași dată, faţă de bărbatul în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureș.

 

Articolul precedentPeste 8.500 de locuri bugetate, la nivel licenţă şi master, scoase la concurs online la UBB
Articolul următorTânără din Târgu Mureș, reținută pentru 24 de ore! A fost prinsă drogată la volan