Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din țară, BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii UNTOLD și Neversea ajunge în weekend la Târgu Mureș. 

Fanii festivalului care vor să doneze sânge și să salveze vieți sunt așteptați la caravana mobilă sâmbătă 25 iunie și duminică 26 iunie, în Piața Tineretului, între orele 08.00-14.00. Gestul lor va fi răsplătit de inițiatorii campaniei BLOOD NETWORK cu distracție și momente de neuitat, la cele mai mari festivaluri de muzică din Europa- UNTOLD și Neversea. 

Pentru prima dată în acest an, cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date “Și Eu Donez” vor primi un abonament gratuit la UNTOLD sau Neversea, iar cei care donează în centrele de transfuzii primesc un voucher de reducere pentru achiziționarea abonamentului la festival.

Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile.

De 8 ani, UNTOLD îi încurajează pe tineri să doneze sânge prin campania BLOOD NETWORK. Peste 18.000 de oameni au donat sânge în toate edițiile de până acum. În 2021, în cadrul campaniei BLOOD NETWORK, s-au recoltat 1.209 de litri de sânge de la aproape 2.687 de donatori, iar 3.627 de bolnavi au fost salvați.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentDeputatul Cristi Barbu, la SFAT cu seniorii din localitatea Suhaia – tradiția continuă. Schimbări majore pentru localnici
Articolul următorPrețuri compensate carburanți. Nicolae Ciucă: „Am identificat o soluție de compensare în sumă fixă de 50 de bani care se va face la pompă”