Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin efectuează cercetări in rem pentru vătămare corporală din culpă şi pentru două infracţiuni de ultraj, în cazul urmăririi care a dus la rănirea gravă a unei femei după ce un glonţ tras de un poliţist a ricoşat, informează Agerpres.

„Cercetarea se efectuează de către procurori din cadrul Judecătoriei Reghin, dată fiind calitatea poliţistului care, folosind arma din dotare, a cauzat vătămarea corporală a victimei. Cercetările se efectuează in rem pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi pentru două infracţiuni de ultraj la poliţist. Spun in rem pentru că nu avem un suspect în cauză. Urmează ca procurorul de caz, în funcţie de probatoriul care a fost administrat şi care se administrează în continuare, să dispună, atunci când apreciază necesar, urmărirea penală faţă de persoane în cauză”, a declarat, duminică, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin Lucia Borda.

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, conf. dr. Adela Golea, a declarat, duminică, pentru Agerpres, că deocamdată nu se ştie cu ce sechele neurologice va rămâne pacienta.

“Femeie cu evoluţie favorabilă, s-a decis trezirea treptată a dânsei şi dă semne, comunică cu noi, în sensul că momentan deschide numai ochii. Trezirea nu se va putea face brusc din cauza leziunilor locale, ca să nu existe complicaţii. Evoluţia e favorabilă; ceea ce nu putem spune deocamdată, până nu se face trezirea completă, este dacă vor fi sau nu ceva sechele neurologice”, a menţionat Adela Golea.

Articolul precedentUrmărirea de la Reghin: poziția Poliției
Articolul următorFinanțarea Spitalului din Târgu-Mureș, printre CONDIȚIILE UDMR să treacă bugetul