Claudiu Maior a fost amendat cu 2.000 de lei, pentru că în ziua de Paști a mers, împreună cu familia, la restaurantul “Căsuța Bunicii”. Consilierul personal al primarului municipiului Târgu Mureș a publicat fotografii de la acest moment, pe pagina personală de Facebook, chiar în ziua de Paști. Maior spune că locația restaurantului, care era închis în acea zi, este aceeași cu domiciliul nașilor familiei sale și că va achita amenda, pe care însă vrea să o conteste.

“Duminică, 19 aprilie 2020, Duminica de Paști, cu declarația pe propria răspundere completată, m-am deplasat cu autoturismul proprietate personală, însoțit de copiii mei minori la familia Rad, nașii de botez ai unuia dintre copiii mei, pentru a primi pâinea, cozonacii şi ouăle roșii pregătite în cadrul familiei de către nași, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști”, declară Claudiu Maior, care mai spune că “ajuns la domiciliul familiei Rad, Piața Matei Corvin 2, Târgu Mureș – Pensiunea La Cupola/restaurantul Căsuța Bunicii, am constatat că unitățile mai sus menționate erau ÎNCHISE – în locație fiind doar domnul Rad. (…) Vizita a durat 5 minute.”

Claudiu Maior spune că, în urma unei sesizări, pentru acest episod a fost amendat cu suma de 2.000 de lei.

“Voi achita amenda, dar, totodată, îmi rezerv dreptul să contest această măsură”, adaugă consilierul primarului din Târgu Mureș.