Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare COD GALBEN de vânt puternic, valabilă în intervalul 04 februarie, ora 06:00 – 04 februarie, ora 21:00, pentru județele centrul și nord-vestul țării. Vântul va ajunge 80 km/h, iar în zonele de munte ar putea ajunge și până la 120 km/h.

 

În intervalul menționat, vântul va avea intensificări temporare în nord-vestul și centrul țării cu viteze de 55…60 km/h, iar pe arii restrânse 70…80 km/h.
În zona montană vântul va avea intensificări, cu viteze de 70…90 km/h, iar l
a altitudini de peste 1.700 m, îndeosebi în Carpații Orientali, rafalele vor depăși 90…120 km/h, spulberând zăpada și determinând diminuarea vizibilității.

Potrivit ANM, intensificări ale vântului, cu viteze în general de 40…50 km/h se vor semnala local și în restul teritoriului.
În noaptea de joi spre vineri (4/5 februarie) vântul va mai prezenta intensificări în zona de munte și în nord-est.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

Articolul precedent„Culisele statului paralel”. Legăturile dintre ANAF și serviciile secrete. De ce au fost detașați la FISC sute de ofițeri SRI – VIDEO
Articolul următorFOTO | Zeci de percheziţii în România şi Spania într-un dosar amplu de proxenetism! Mai mulţi români au fost arestaţi