Klaus Iohannis a participat sâmbătă la Consiliul Naţional al PNL, unde a rostit un discurs mobilizator în fața liberalilor.
„Voi sunteți cea mai importantă parte a acestei soluții! Și vă spun: Partidul Național Liberal este un partid puternic, are soluții și nu este singur! Nu sunteți singuri! Aveți lângă voi milioane de români. Aveți lângă voi alte partide în opoziție, bine intenționate. Aveți alături societatea civilă. Și vă spun: toamna acestui an și anul viitor trebuie să reprezinte revenirea la normalitate în România!”
În finalul alocuțiunii, Klaus Iohannis a ridicat sala în picioare, întrebând: „Sunteţi alături de mine?”. Sala a aplaudat şi a scandat:” Iohannis, Iohannis”. Preşedintele a încheiat apoi cu un indemn către liberali: „Vă mulţumesc, fiţi puternici”. 

Discursul Președintelui nu a rămas fără ecou la nivelul organizației PNL din județul Mureș. Președintele liberalilor mureșeni, Cristian Chirteș, și-a amintit de “momentul iulie 2014. Drumul Președintelui către primul mandat în fruntea țării începea pe Valea Mureșului. După 4 ani, ne-am reîntâlnit în lupta pentru România. Vom fi, asemeni îndemnului Președintelui, uniți și puternici. Alături de Klaus Iohannis le vom spune oamenilor ce vrem cu România și vom merge între oameni, împreună cu el”, spune Cristian Chirteș.

Articolul precedentSe caută fotografi talentați. Obiectiv: Mureșul
Articolul următorPéter Ferenc: “Bezidu Nou vrea să trăiască și va trăi în continuare!