Numai sase-s norocoase! De cate ori ati auzit zicala asta si ati sperat ca intr-o zi o sa castigati la loto? Dar v-ati gandit vreodata cine se „joaca” cu visele si sperantele romanilor? 

Batalie politica la sange pe controlul unei societati de stat: Loteria romana! Voiculescu, Dragnea, Ghita si Ponta sunt cateva nume celebre care au simtit „afacerea” si au vrut sa castige la Loto. 

Banii dumneavoastra i-au incasat grecii ani de zile, apoi austriecii, cu ajutorul lor! Al politicienilor. De ce a fost nevoie ca un prim ministru sa isi mute in subordine Loteria romana? De ce televiziunea nationala a pierdut dreptul de a difuza tragerile loto? Prejudicii uriase de zeci de milioane de euro, contracte cu cantec si niciun vinovat.  
O alta societate a statului pe care au capusat o politicienii. O alta pusculita in care au bagat mana pana la cot. Batalia pentru Loteria romana, o poveste incurcata pe care o deslusim doar la Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu, miercuri, de la ora 18!
 

Articolul precedentMesaj de Alertă de Urgență la Târgu Mureş! Un urs se plimbă pe străzile din oraş
Articolul următorBăsescu la Realitatea Plus: Demisiile legate de pensiile speciale sunt culmea lichelismului politic, USR face ca maimuța după PSD