Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și directorul general CNAIR, Narcis Neaga au verificat stadiul lucrărilor de pe șantierele loturilor de autostradă Iernut – Chețani și Chețani – Câmpia Turzii.

Evaluarea, cuvânt la modă românesc, a concluzionat că progresul pe cele două loturi este “acceptabil”, Cuc cerându-i constructorului de pe tronsonul Cheţani-Câmpia Turzii “de săptămâna viitoare, o mobilizare mult mai mare”. Ministrul a mai spus că executanții lucrărilor au ghinion, pentru că “voi sta pe şantiere în permanenţă, aşa că ne vom întâlni destul des”.

Spre seară, Răzvan Cuc a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj mobilizator: “Așa cum am promis, în fiecare săptămână, voi verifica stadiul de execuție al obiectivelor de investiții de infrastructură gestionate de Ministerul Transporturilor. Românii trebuie să știe cum și pentru ce sunt cheltuiți banii publici”.

Ceea ce reține atenția este promisiunea lui Cuc atașată acestei postări: lotul Iernut -Chețani, cu o lungime de 17.9 kilometri are progres fizic de 58,76%, iar lotul Chețani – Câmpia Turzii, în lungime de 15,69 kilometri a ajuns la un progres fizic de 20.05%. Ambele loturi, promite Răzvan Cuc, au termen de realizare trimestrul IV din 2019.

Optimismul lui Cuc este susținut și de directorul general CNAIR, Narcis Neaga, cel care spune că, până la sfârșitul lui 2019, ambele loturi de autostradă vor fi deschise traficului.

Articolul precedentTârgu Mureș: Cursuri de pregătire academică pentru Bacalaureat
Articolul următorSenatorul Cristian Chirteș: “Cânta cucu’ bată-l vina…”