Aseară, în Ibăneşti Pădure, un bărbat de 29 de ani,  în timp ce conducea un autoturism, pe relația Ibănești Pădure-Reghin, pe fondul nepăstrării unei distanțe laterale suficente față de acostamentul din dreapta, a accidentat un bărbat de 65 de ani, din localitatea Ibăneşti, care în calitate de pieton se se deplasa corespunzător pe acostamentul din stânga părții carosabile.  În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 65 de ani. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea, cu exactitate, a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Tot aseară, în Bălăuşeri, un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, a accidentat o femeie, de 63 de ani, din localitatea Miercurea Ciuc, jud. Harghita, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului public prin loc nepermis. În urma accidentului a rezultat decesul femeii de 63 de ani. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea, cu exactitate, a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Un accident grav a avut loc și în Tîrgu Mureș, pe strada Belşugului, unde un bărbat de 33 de ani, din localitatea Miercurea Nirajului, în timp ce conducea o autoutilitară, pe fondul neacordării de prioritate la ieșirea de pe o proprietate alăturată drumului public, a accidentat un bărbat, de 68 de ani, din municipiul Tîrgu Mureş, pieton, care circula regulamentar. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea, cu exactitate, a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

foto: ZONA TV/ Info Trafic Târgu Mureș + Radare.

 

Articolul precedentCorpul de Control al Ministerului Educaţiei Naţionale este la „Cantemir”
Articolul următorAUTOVEHICULE ABANDONATE. Revendicați mașina, sau o pierdeți!