Spitalul Clinic Județean Mureș a primit o donație. Este vorba de 2 concentratoare oxygen Philips Eveflo Intl Opi și 6 kituri accesorii old în valoare totală de 7154 de lei.

„În contextul pandemiei cu COVID-19 multe persoane fizice și juridice intră în continuare în luptă, alături de Spitalul Clinic Județean Mureș prin susținerea spitalului și sistemului sanitar în forme și prin mijloace diferite. Așa au procedat și membrii Asociației Dental Friendship, care ne-au acordat în formă de împrumut, în mod gratuit, pe o perioadă de 6 luni 2 concentratoare oxygen Philips Eveflo Intl Opi și 6 kituri accesorii old în valoare totală de 7154 de lei.Aparatele vor fi livrate la Secția Clinică Boli Infecțioase I din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș și vor fi folosite în tratamentul pacienților infectați cu COVID-19.

Conducerea Spitalului Clinic Județean Mureș dorește să mulțumească pentru acest gest, prin care membrii Asociației Dental Friendship au dat dovada de solidaritate față de cetățeni, manifestând interes crescut în combaterea pandemiei”, afirmă Dr. Ovidiu Gîrbovan, Managerul Spitalul Clinic Județean Mureș.

Articolul precedentRomânia poate beneficia încă din toamnă de o parte din banii cuprinși în pachetul UE de relansarea economică
Articolul următorCOD GALBEN de instabilitate atmosferică și vijelii, în majoritatea județelor țării