In perioada 8-10 iulie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureș acționează, pe raza municipiului Târgu Mureș, în special în proximitatea Cetății Medievale, pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, pe perioada manifestărilor prilejuite de Festivalul „Awake”.

Se va urmări, în principal, prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală sau contravenţională, prevenirea consumului de substanțe interzise, precum şi menţinerea climatului de ordine publică.
 
Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și ai Biroului Siguranță Școlară împreună cu reprezentanți Agenției Naționale Antidrog sunt prezenți printre tineri pentru a le aduce la cunoștință consecințele pe care consumul de substanțe psihoactive îl poate avea asupra organismului.

Totodată, polițiștii rutieri vor acţiona pe traseul de deplasare înspre festival, pentru informarea conducătorilor auto şi prevenirea accidentelor sau a altor evenimente rutiere nedorite.
 
Pentru a preîntâmpina evenimentele negative, polițiștii recomandă tuturor persoanelor care participă la acest festival, să aibă un comportament adecvat, în spiritul respectării normelor de convieţuire socială și regulilor de circulație pe drumurile publice.

Imagine

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentAccident în Reghin! Doi adulţi şi doi copii au fost răniţi (FOTO)
Articolul următorPetre Daea, anunțul momentului: va fi sau nu restricționat consumul de apă? „Sunt semne de îngrijorare, sunt suprafețe compromise în acest moment”