În această după amiază, în județul Mureș au avut loc mai multe incendii, la care au intervenit pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș. Cel mai grav dintre acestea, a izbucnit la buncărul de rumeguș al unei societăți comerciale din municipiul Reghin.

La eveniment s-a deplasat Detașamentul de Pompieri din Reghin, cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Ajunși la locul intervenției, salvatorii au constatat că arde în totalitate ciclonul de rumeguș, fiind solicitat în sprijin încă un echipaj cu o autospecială, de la Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș.

În jurul orei 18:00, incendiul a fost localizat. Intervenția pompierilor a împiedicat propagarea focului. Nu s-au înregistrat victime.

După ora 19, s-au semnalat incendii de vegetație uscată la Ungheni, Cerghid și Reghin. Au intervenit Detașamentele de Pompieri din Târgu Mureș și Reghin.

La ora 19:30 pompierii au intervenit la un alt incendiu de vegetație uscată, pe circa două hectare, la Corisânmărtin. A intervenit Detașamentul de Pompieri din Târnăveni, cu două autospeciale. A existat pericolul ca flăcările să ajungă în pădure

 

Articolul precedentVa avea, în sfârșit, Târgu Mureșul un brand turistic?
Articolul următorGALERIE FOTO: Tinerii liberali mureșeni, aplaudați de Klaus Iohannis