Mureșeanul Fülöp Lóránd-Árpád a fost desemnat, joi, de UDMR pentru funcția de secretar de stat-adjunct la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

 

Consiliul Permanent al Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) a mai numit doi secretari de stat şi un secretar de stat-adjunct

În şedinţa de joi, Consiliul Permanent al UDMR a desemnat noi secretari de stat în două ministere şi un secretar de stat adjunct într-un alt minister.

Potrivit deciziei CP, noii secretari de stat sunt:

Potrivit deciziei Consiliului Permanent, propunerile UDMR  pentru aceste funcții sunt următoarele:

  • Matuz Zsolt la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației;
  • Sandor Gábor la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.
  • Fülöp Lóránd-Árpád a fost numit de UDMR secretar de stat-adjunct la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

 

Potrivit CV-ului său, Fülöp Lóránd-Árpád s-a născut la Târgu Mureș în 1982. A studiat matematică-informatică (2004) și comunicare și relații publice (2006) în Târgu Mureș, după care a absolvit masteratul de jurnalism la Cluj Napoca. Și-a început studiile doctorale în București (comunicare și relații publice, momentan neterminate), iar în prezent este doctorand la Universitatea de Artă din Târgu Mureș. A lucrat la o firmă cu capital străin mai mulți ani, o mare parte în poziții de conducere, când în 2011 s-a hotărât să-și pornească propria firmă. Din 2006 este colaborator extern pentru câteva ore de specialitate în cadrul Universității Sapientia, Facultatea de Științe Tehnice și Umaniste din Târgu Mureș.

 

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentExclusiv, de la ora 21:00, la „Legile Puterii”: Raed Arafat, șeful DSU
Articolul următorCulisele statului paralel | Cum a fost CĂPUȘATĂ compania Transgaz – legăturile cu Grupul de la Monaco și foști ofițeri ai SRI. Ziariști, plătiți să asigure liniștea șefilor