Voluntarii Fundației pentru SMURD sunt prezenți zilele acestea, la standurile de redirecționare a 2% din impozitul pe venit, în toată țara. Eforturile lor sunt răsplătite de fiecare formular completat și de fiecare strângere de mână și  încurajare pe care o primesc, în semn de apreciere sau respect pentru SMURD.

Locațiile din județul Mureș, unde voluntarii Fundației pentru SMURD vă așteaptă pendru depunerea formularelor de redirecționare a impozitului pe venit sunt următoarele:

  • Auchan City & Auchand Promenada Târgu Mureș, în fiecare weekend, de la ora 10.00 la 21.00
  • Kaufland Târgu Mureș, strada Gheorghe Doja în fiecare weekend, de la ora 10.00 la 21.00
  • Kaufland Reghin, în fiecare weekend, de la ora 10.00 la 21.00
  • Promenada Mall Târgu Mureș , în fiecare weekend, de la ora 10.00 la 21.00

Fundația pentru SMURD sprijină dezvoltarea sistemului integrat medical și tehnic de urgență și prim ajutor. Fundația pentru SMURD este o organizație non-guvernamentală, înființată în 2006, ca persoană juridică privată, non-profit, apolitică, independentă de orice altă instituție sau persoană.

Fundația pentru SMURD susține, prin toate proiectele dezvoltate, activitatea Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD). Fundația funcționează independent, contribuind la formarea unui sistem integrat de asistență medicală, tehnică de urgență și prim ajutor puternic. Activitatea Fundației se desfășoară prin intermediul unor parteneriate durabile între instituții abilitate precum Ministerul Administrației și Internelor (Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Unitatea Specială de Aviație), Ministerul Sănătății, administrațiile publice locale sau alte companii și organisme responsabile sau dornice să se implice în acest sens.

 

 

Articolul precedentEfectele BREXIT, pentru mureșenii beneficiari ai programului Erasmus+
Articolul următor„Satul cultural al României” reînvie tradițiile