Primarul municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea a participat la recepția blocului ANL, construit pentru medicii specialiști și rezidenți. 24 de locuințe vor fi puse la dispoziția medicilor din oraș, printr-un program derulat de Primăria Târgu Mureș.

Primăria a pus la dispoziție 1000 de metri pătrați, suprafața construită fiind de 376 de metri pătrați. Ansamblul rezidențial este compus din 24 de apartamente, cu suprafețe cuprinse între 38,5 și 75,8 metri pătrați.

„Acest proiect l-am demarat acum zece ani și am avut în vedere faptul că municipiul Târgu Mureș este un renumit centru medical. Primul bloc ANL, care s-a construit în oraș tot pentru personalul medical, a fost finalizat în al treilea mandat de primar. Iată că acum, după multe blocaje, am reușit să finalizăm 24 de locuințe în parteneriat cu Agenția Națională de Locuințe. Doresc să precizez, încă de pe acum, că aceste locuințe nu se vor vinde (așa cum s-a întâmplat în 1995), deoarece imobilele sunt destinate să fie cedate succesiv medicilor care își desfășoară activitatea în Târgu Mureș”, a declarat primarul dr. Dorin Florea.

Investiția Primăriei Târgu Mureș în acest proiect a fost de peste 4 milioane de lei și a constat în terenuri și utilități.

Urmează ca în anul 2021, tot printr-un parteneriat cu ANL, să fie puse la dispoziția tinerilor 60 de apartamente pe strada Depozitelor din Târgu Mureș.

Articolul precedentPetre Daea, explicații la Târgu Mureș pentru producătorii de tomate
Articolul următorPost important scos la concurs de Primăria municipiului Târgu Mureș