Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au identificat un adolescent în vârstă de 14 ani, bănuit de comiterea unor infracţiuni de tâlhărie. Cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

În fapt, din cercetările efectuate de poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș a reieşit faptul că în cursul lunii iulie, o femeie, de 64 de ani, din Târgu Mureș, în timp ce se afla pe o stradă de pe raza municipiului, ar fi fost deposedată de o persoană de sex masculin, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, de un lănțișor din aur.

De asemenea, în cursul lunii august, o altă femeie din Târgu Mureș, ar fi fost abordată pe stradă de o persoană de sex masculin care, cu intenția de a o deposeda de bunurile pe care le avea asupra sa, ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia, nereușind însă sustragerea vreunui bun.

În urma activităţilor investigativ-operative desfășurate de polițiști, a fost identificat un adolescent de 14 ani din comuna Petelea, bănuit de comiterea faptelor.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat și persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, la data de 24 august, faţă de tânărul în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 25 august, instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile faţă de acesta.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie și tentativă la tâhărie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Articolul precedentBilanț CoVid-19: 1.256 cazuri noi, 54 decese! 502 pacienți în stare gravă în ATI
Articolul următorAccident în Livezeni! Un șofer beat a ajuns cu mașina într-un stâlp de electricitate