Târgumureșenii, și nu numai, sunt invitați la o nouă ediție a festivalului Desculț în Iarbă, care se va desfășura în cadrul Parcului Municipal din Târgu Mureș în perioada 18-19 septembrie 2021, care marchează sfârșitul verii. Surpriza organizatorilor va fi faptul că la ediția aceasta va fi  INTRAREA LIBERĂ pentru toți participanții.

 

”În schimbul feedback-ului vostru pozitiv din cadrul ultimei ediții și datorită numărului mare de participanți, ne-am gândit să vă surprindem cu încă două zile pline de țopăieli și vibe bun. Hai cu noi în 18 și 19 septembrie să dansăm pe basul trupelor: Bosquito, Țapinarii și Iarba Fiarelor. După cum v-am obișnuit, vor fi activități pentru toate vârstele, hămăceală, foodtrucks și alte surprize!”, anunță organizatorii.

Printre activitățile din acest an se numără: concerte live, DJ, artiști locali, video maping, bar zone, beer zone, teatru de improvizați, food trucks și multe altele. Bineînțeles alături de nelipsita hămăceală, picnic la iarbă verde, relaxare și voie bună.

 

 

Sursa: Realitatea de Mures