În urmă cu un an, în 3 noiembrie, MagiCAMP a pornit campania de strângere de fonduri #Împreună pentru MagicHOME – Scaunul Rezistenței.

Organizatorii au promis că nu se vor ridica de pe scaun decât după strângerea celor 100.000 de sms-uri, fiecare în valoare de 2 euro. 636 de oameni au stat non-stop pe Scaunul Rezistenței și alți 1200 erau programați atunci când s-a încheiat campania. Primii care au luat loc pe scaun au fost Marius Manole, Oana Pellea și Antonia.

În cele 23 de zile, s-au strâns peste 200.000 de euro, ceea ce a însemnat asigurarea fondurilor pentru ridicarea noului MagicHOME, cel existent atunci fiind de mult timp arhiplin.

“MagicHOME de la București se înalță pe zi ce trece. Suntem la o lună și un pic de inaugurarea lui, după un an incredibil de greu în care am depus sute de schițe și planuri și am solicitat zeci de aprobări. Abia așteptăm clipa în care vă vom arăta ce am construit împreună. Între timp, o rețea de MagicHOME-uri a devenit funcțională în Cluj, Iași, Tîrgu Mureș, Craiova, în viitor și în alte orașe”, spun inițiatorii MagicHOME.

“Și acum, ca și atunci, vă suntem recunoscători că ați venit alături de noi. Toți am devenit mai buni, iar părinții copiilor cu afecțiuni oncologice nu mai sunt singuri!”, afirmă reprezentanții MagicHOME.

Articolul precedentTricolorul, desfășurat în Tîrgu Mureș
Articolul următorLEGE: Copiii de până la 7 ani nu mai pot fi trimiși în orfelinate. Lavinia Cosma și Csép Andrea, printre inițiatori