Direcția Națională Anticorupție a declanșat procedura în vederea ocupării, printre altele, a funcției vacante de procuror șef al Serviciului Teritorial Tîrgu Mureș.
Procurorii care doresc să-și depună candidatura, se pot înscrie până mâine, 5 septembrie 2018, ora 16,00, la cabinetul procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție.
Cererea va fi însoțită de un curriculum vitae, declarațiile prevăzute de art. 49 alin. (11) rap. la art. 48 alin. (11) din Legea nr. 303/2004, un proiect privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează, 10 lucrări întocmite de candidat în compartimentele în care și-a desfășurat activitatea și orice alte înscrisuri considerate relevante, potrivit prevederilor art. 21 din regulament.
După consultarea colectivului de procurori, cu respectarea confidențialității opțiunilor și a avizului consultativ al Colegiului de conducere, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție înaintează propunerea de numire în funcțiile de conducere vacante, Consiliului Superior al Magistraturii.
În conformitate cu prevederile art. 21 din regulament candidații vor susține un interviu în fața Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

 

Articolul precedent40,4% dintre elevii mureșeni își simt integritatea fizică sau morală pusă în pericol
Articolul următorRevin cursele de Londra și Budapesta pe Aeroportul din Tîrgu Mureș