Un bărbat din Mureș a fost trimis în judecată, după ce, în luna iulie, a încercat să dea mită unui polițist, care, cu câteva zile înainte,  îl depistate cu țigări de contrabandă asupra sa, încercând astfel să „rezolve problema”. Nu numai că nu a rezolvat problemele pe care le avea, ci le-a adâncit și mai tare.

Ofițeri de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mureș au finalizat cercetările, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată a unei persoane, inculpată pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

În fapt, la data de 17 iulie a.c., un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost prins având asupra sa o cantitate de 1.000 țigarete, fără marcaj corespunzător, fiindu-i întocmit dosar penal.

La data de 22 iulie 2020, un agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice a formulat un denunț la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, din care reieșea faptul că respectiva persoană i-a cerut să se întâlnească, în data de 23.07.2020, pentru a ,,rezolva problema”, în așa fel încât să nu mai sesizeze organele abilitate, respectiv Agenția Națională de Administrare Fiscală.

Ca urmare a denunțului formulat, ofițerii S.J.A. Mureș, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, au organizat acțiunea de prindere în flagrant, prilej cu care tânărul în cauză a fost prins în timp ce oferea agentului de poliție denunțător suma de 2.500 lei, pentru a nu lua măsurile legale, cu ocazia constatării unei infracțiunii prevăzute de Codul Fiscal.

 

CITEȘTE ȘI:

Tânăr din Mureş prins în flagrant când dădea mita unui polițist

Articolul precedent100% TU DECIZI! Marian Rasaliu, un veritabil traseist politic. Politicianul rasat la funcții publice abonat
Articolul următorDezvăluiri BOMBĂ: Ponta și relația cu rușii. Cum se organizau întâlnirile șefilor Lukoil cu procurorii | Negulescu: ”S-au făcut presiuni” – VEZI LIVE