Adrian Nemeth-Gherman a anunțat că USR Târgu Mureș va participa la mitingul de protest, împotriva declarațiilor făcute de primarul Dorin Florea.

Nemeth a fost desemnat, recent, candidatul USR Târgu Mureș pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș.

“Azi ne vedem in stradă! Ora 14, in fata primăriei. Declarațiile rasiste ale primarului Dorin Florea trebuie sancționate. În acest sens, USR Târgu Mureș a depus si o petiție la CNCD”, se arată în poziția exprimată de Adrian Nemeth-Gherman.

Vă reamintim că astăzi, la ora 14, va avea loc o acțiune de protest în fața Primăriei Târgu Mureș, organizată de Platforma Aresel este o inițiativă civică apărută în anul 2018

“Peste 1000 de oameni vor spune Aresel! Ajunge! cu nazismul electoral, rasismul și discriminarea manifestate de primarul Dorin Florea! Dacă sunteți în Târgu Mureș, vă așteptăm să vă alăturați acestei manifestații pașnice. Este un drept garantat de Constituție, al nostru, al tuturor cetățenilor, indiferent de etnie să protestăm liber împotriva derapajelor periculoase și institgatoare la ură și discriminare, manifestate de aleșii în funcții publice”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Articolul precedentStudenta care veghează în lupta anticorupție din școlile mureșene
Articolul următorCe este, de fapt, în spate? Claudiu Maior vrea referendum