Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo de vreme deosebit de rece, începând din această noapte, precum și o avertizare COD GALBEN de vânt, începând de mâine dimineață, de la ora 10.00.

 

Astfel, potrivit ANM, în intervalul 12 aprilie, ora 21 – 14 aprilie, ora 9, temperaturile minime vor fi prepondcerent negative și se va produce brumă în nord-vestul și centrul țării, iar pe arii mai restrânse, în noaptea de marți spre miercuri (12/13 aprilie) și în regiunile vestice și în zonele deluroase din restul teritoriului.

 

Meteorologii au emis și o avertizare COD GALBEN de intensificări ale vântului, valabilă în intervalul 13 aprilie, ora 10 – 13 aprilie, ora 20.

În intervalul menționat, în Moldova, nordul Dobrogei și nord-estul Munteniei, temporar vântul va avea intensificări, cu viteze de 55…60 km/h, iar pe arii restrânse rafalele vor depăși 65…70 km/h.

Intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, vor fi miercuri (13 aprilie) și în restul Munteniei și al Dobrogei, iar pe parcursul zilei de marți (12 aprilie) local în jumătatea estică a țării.

 

Imagine

Articolul precedentAcestea sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult în ultimul an. Anunțul INS
Articolul următorPeste 8.300 de ucraineni au intrat în România, în ultimele 24 de ore