Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetulului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au efectuat miercuri percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar penal de falsificare de monede străine, punerea în circulaţie de valori străine falsificate și înșelăciune.

 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetulului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș au pus în aplicare 8 mandate de percheziţie domiciliară, în județul Timiș, la domiciliile unor persoane bănuite de falsificare de monede străine, punerea în circulaţie de valori străine falsificate și înșelăciune.

 

Potrivit IPJ Mureș, în urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor o armă cu aer comprimat, o armă cu glonț, cal.22, cu lunetă, 161 cartușe calibru 22, 213 de alice cu vârf ascuțit, 77 de cartușe percutate, calibru 22, 1 DVR și 2 telefoane mobile.

Două persoane bănuite urmează să fie conduse, în baza mandatelor de aducere, la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureș, față de care organele de cercetare penală ale poliției judiciare vor dispune în baza materialului probator administrat în cauză, măsuri preventive corespunzătoare.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La desfășurarea acțiunii s-a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timișoara și al Grupării de Jandarmi Mobile ”Glad Voievod” Timiș.

 

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentLegile Puterii, ora 21: Dan Puric aduce solidaritatea creștină în Săptămâna Mare
Articolul următorFlorin Cîțu, despre restricțiile de Paște: „În noaptea de Înviere nu este nimic deschis, doar bisericile”