Polițiștii mureșeni cercetează trei tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de “tâlhărie”.

Poliţiştii din Mureş au efectuat o percheziţie domiciliară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de “tâlhărie”. Un tânăr a fost reţinut, iar, ulterior, instanţa de judecată a dispus, faţă de acesta, măsura arestării preventive.

La data de 27 mai, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au efectuat o percheziţie domiciliară, la un tânăr, de 27 de ani, din Sângeru de Pădure, bănuit de “tâlhărie”.

În fapt, la data de 24 mai, tânărul, în timp ce se afla pe drumul public din municipiul Târgu Mureș, prin folosirea de acte de violenţă, ar fi deposedat o femeie de un lănțișor.

În urma probatoriului administrat, la data de 27 mai, cel în cauză a fost identificat şi reţinut pentru 24 de ore.

La data de 28 mai, instanţa de judecată a dispus, faţă de cel bănuit, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt ce fac obiectul dosarului penal.

  •  

La data de 27 mai, doi tineri, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de “tâlhărie”, au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, instanța de judecată a dispus față de aceștia arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Band au identificat doi tineri, de 18 și 19 ani, din localitate, bănuiți de o faptă de “tâlhărie”.

În fapt, la data de 27 mai, prin amenințare cu acte de violență, aceștia ar fi deposedat un bărbat, de 52 ani, de suma de 1480 de lei.

În urma activităților desfășurate, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, iar instanța de judecată a dispus, față de  aceștia, arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentCulisele Statului Paralel – Anchetă explozivă – Serial-maraton nemaivăzut până acum la posturile TV
Articolul următor„Măcelarul Ceceniei”, priviri ațintite către România: „Ucraina nu va rămâne cu nimic”