Percheziții în județul Mureș, într-un dosar de furt în formă continuată! 16 domicilii și 4 sedii ale unor firme au fost călcate de mascați, marți și miercuri, în urma cărora 11 suspecți au fost duși la audieri.

 

Polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu  Mureș, au efectuat marți 16 percheziții domiciliare, în Mureș, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt în formă continuată.

Imagine

Potrivit IPJ Mureș, în perioada februarie – iulie anul, 11 persoane, în diferite forme de participație, ar fi sustras în repetate rânduri îngrășământ și material feros dintr-o societate comercială din Târgu Mureș, cauzând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de euro.

De asemenea, în aceeași cauză penală, la data de 4 iulie, polițiștii Biroului Investigatii Criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au efectuat 4 percheziții  domiciliare și la sediul unor societăți comerciale din municipiul Târgu Mureș, fiind ridicate mai multe probe.

În urma perchezițiilor, au fost conduse la sediul poliției, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale, 11 persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Poliției municipiului Reghin, Poliției orașului Iernut, Secției 3 Poliție Rurală Râciu, Secției 4 Poliție Rurală Ungheni și Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu Mureș.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentNoul Cod Fiscal | Anumite categorii de SEZONIERI rămân scutiți de impozit – PROIECT
Articolul următorCaracatița de la aeroporturi – George Dorobanțu, afaceri de milioane de euro în spatele HAOSULUI de pe Otopeni