Ieri, 7 iunie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în județul Mureș, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc, în vederea consumului propriu. Două persoane au fost reținute, pentru 24 de ore.

Cei în cauză sunt bănuiți că, de la începutul anului curent, ar fi deținut și comercializat droguri de risc și de mare risc în județul Mureș, printre cumpărători regăsindu-se și persoane minore.

Perchezițiile au vizat locuințele și locurile frecventate de persoanele bănuite, iar, în urma acestora, au fost descoperite și ridicate, pentru continuarea cercetărilor, aproximativ două kilograme de substanță cu conținut de 3 – CMC, 200 de grame de cannabis, precum și sisteme informatice și mijloace de stocare a datelor informatice, despre care există bănuiala că ar fi fost utilizate în cadrul activității infracționale.

Anterior acestor activități, polițiștii au depistat mai multe persoane care ar fi achiziționat diferite cantități de droguri de risc și de mare risc de la persoanele în cauză, cantități cuprinse între aproximativ un gram și 350 de grame.  

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a două persoane, iar, în cursul acestei zile, 8 iunie, acestea au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Reghin.Imagine

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentSituația școlară anuală a elevilor poate fi încheiată fără validarea consiliului profesoral – ORDIN
Articolul următorMafia gunoaielor primește o lovitură de grație în instanță: judecătorii confirmă ancheta Realitatea Plus. Declarații halucinante ale avocatului Romprest