Doi tineri din Târgu Mureș au fost reținuți pentru 24 de ore, în urma unor percheziții efectuate marți la domiciliile acestora, într-un dosar penal de tâlhărie. Cei doi, dar și un minor de 14 ani folosind violența, ar fi deposedat de bunuri și bani trei persoane în vârstă, tot din Târgu Mureș. Prejudiciul se ridică la circa 3.000 lei.

 

 

În cursul zilei de ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au efectuat două percheziţii domiciliare într-un dosar penal ce vizează săvârșirea unor infracțiuni de tâlhărie. Doi tineri bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți pentru 24 de ore. 

La data de 16 martie, în urma activităţilor investigativ-operative desfășurate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, toți din municipiul Târgu Mureș, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată.

În fapt, din cercetările efectuate, a reieşit faptul că în perioada 16 februarie-08 martie a.c, cei în cauză, în timp ce se aflau pe stradă, pe raza municipiului Târgu Mureș, ar fi abordat două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 63 și 82 de ani, pe care, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, i-ar fi deposedat de diverse bunuri și bani. 

Prejudiciul cauzat persoanelor vătămate prin activitatea infracțională este de peste 2.700 de lei.

La aceeași dată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, la locuințele persoanelor bănuite, fiind identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace de probă.

În baza probatoriului administrat, la data de 16 martie, doi dintre cei trei tineri, au fost reținuți pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

 

Foto cu caracter ilustrativ

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 173. România, lovită de MAFIA adeverințelor Covid
Articolul următorCopaci și un stâlp electric, căzuți pe carosabil în mai multe localități din județul Mureș