Poliţiştii din Mureş au descoperit, miercuri, în urma unei acţiuni în trafic, mai multe articole de îmbrăcăminte  şi parfumuri, susceptibile  a fi contrafăcute. Au mai fost descoperite bijuterii, fără acte de provenienţă. Oamenii legii au întocmit dosare penale. 

 

Potrivit IPJ Mureș, la data de 9 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au oprit în trafic un autovehicul condus de un bărbat, de 40 de ani.

„În urma controlului efectuat, au fost identificate aproape 180 de articole de îmbrăcăminte despre care există date că ar fi contrafăcute, şi 45 de parfumuri purtând însemnele distinctive ale unor mărci cu renume.

Poliţiştii au mai descoperit bijuterii pentru care nu au putut fi prezentate acte de provenienţă”, a transmis IPJ Mureș.

Prejudiciul urmează să fie stabilit după administrarea probatoriului.

Cercetările continuă, pentru documentarea  şi probarea activităţii infracţionale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara.

La activităţi au participat poliţiştii Serviciului Rutier şi cei de la Secţia de Poliţie Rurală nr.14 Ghindari.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 125. Dacă alegerile de anul acesta ar fi o pungă cu pufuleți, scorul PRO România ar fi supriza
Articolul următorStarea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile, începând din 14 decembrie