Senatorul PNL Cristian Chirteș a spus astăzi, într-o conferință de presă, că a fost “surprins puțin de faptul că Mircea Dușa s-a angajat, încă de la primul său discurs public în calitate de prefect, la respectarea obiectivelor din programul de guvernare PSD-ALDE”.

În aceste condiții, liderul liberalilor mureșeni a declarat că PNL va urmări îndeaproape punerea în practică a programului de guvernare al PSD pentru județul Mureș.

“Îi reamintesc domnului prefect că vom fi atenți la realizarea acestor obiective. PSD Mureș spunea acum câteva luni, cam așa: până în 2020, județul Mures va deveni unul dintre cele mai dezvoltate judete din Romania. Se va face modernizarea a 800 de kilometri de drumuri din județul Mureș. Se va pune în funcțiune barajul de la Răstolița. Se va realiza centura de ocolire a municipiului Tîrgu-Mureş. Se va construi o magistrală de apă în zona de Câmpie”, a detaliat senatorul Cristian Chirteș, care a mai spus, ironic, că PSD mai are încă doi ani până când va îndeplini aceste obiective “în mod sigur”.